Active HR
– The human factor in business

Vi stöttar er att bli mer framgångsrika

Vi tror på affärsmässig HR

Active HR erbjuder företag att hyra eller rekrytera attraktiva, erfarna och affärsmässiga HR- personer med bred eller nischad HR-kompetens. Vi erbjuder också paketerade HR-tjänster eller projekt där vi alltid arbetar nära i ett affärsmässigt samarbete med våra kunder.

Med marknadens bästa HR-konsulter i ryggen driver vi engagerat HR framåt mot våra kunders affärsmål.

Om oss

Vi vill vara ditt första val av affärspartner inom HR. Vi verkar för att stärka  er konkurrenskraft och affär. Med oss som strategisk partner får ni tillgång till marknadens mest kvalitativa och affärsmässigt bästa HR-konsulter likväl som en bredd som täcker alla HR:s områden. Ni får också en engagerad och personlig partner som arbetar för ert bästa i sikte och hanterar era frågeställningar och utmaningar med omtanke, respekt och integritet.  

Kontakta oss gärna!

Eva Ruthberg
VD
Email: eva.ruthberg@active-hr.se
Telefon: +46731818632

Advisory Board Helène Sahlin

Konsult inom HR, coach & mentor, BizBlic AB

Bakgrund

Helène Sahlin har de senaste 10 åren arbetat som HR-direktör på Sveriges Television AB, där hon även ingått i företagsledningen. Dessförinnan var hon under 10 år HR-chef inom en programproducerande enhet, SVT Fiktion. Helène har även en lång och gedigen erfarenhet av HR-arbete och ledarskap inom offentliga förvaltning. Hennes erfarenhet spänner över hela HR-området, allt från rekrytering, utveckling, ledarskap, förändringsledning, omställning, arbetsmiljö, lönebildning m.m.

 

Nuvarande verksamhet

Sedan årsskiftet 2018 driver Helène egen verksamhet som konsult inom HR och som coach & mentor. Hon är även föreläsare, i huvudsak inom områdena förändring och mångfald, där hon bla samarbetar med en erkänd hjärnforskare.

Hon är en driven HR-person som brinner för utveckling och förändring, hur företag kan driva förändring på bästa sätt och samtidigt bevara medarbetarnas lojalitet, engagemang och lust under hela processen.

Mia Wretborn Hedberg
Partner

Email: mia@active-search.se
Telefon: +46707273500

Advisory Board Ingrid Engström

Styrelseproffs och mentor

Bakgrund

Ingrid Engström har haft ledande befattningar inom IT, mobile, media och finans under de senaste 25 åren. VD uppdragen har handlat om att i stark marknadsomvandling utveckla och förändra bolagens strategier för att säkra fortsatt framgång. Parallellt har Ingrid varit engagerat i ett flertal styrelser i olika branscher.

Ingrid har en Master in Applied Psychology. Att utveckla affärer, organisationer och människor är och har varit Ingrids stora intresse genom hela sitt yrkesverksamma liv.

Nuvarande verksamhet

Fokus på styrelsearbete och rådgivning till ledning och ägare Nuvarande styrelseuppdrag B3IT, SJR, SiversIMA och Unibap

Några tidigare uppdrag VD Telia Infomedia, Comhem, Know IT, Springtime och Handelshögskolan Executive Education Personaldirektör SEB