Om Active HR

Med omsorg för den mänskliga faktorn i din business

Vägen till framgång går via HR med människan i fokus.

Varför Active HR? För att det fungerar.

Vår grundare Mia har arbetat som search-konsult i mer än 20 år. Mia har arbetat med många olika typer av företag – stora som små bolag, startups och globala koncerner. Mia såg tidigt vikten av en stark HR-funktion för att lyckas med sina rekryteringar. Med rätt implementering av HR och fokus på att hitta rätt person med rätt värderingar, gemensamma ersättningsmodeller och en tydlig rekryteringsprocess så växte antalet lyckade kunduppdrag. Tack vare denna insikt finns Active HR. Vi ville samla marknadens bästa HR-konsulter och förmedla dessa kompetenta individer till landets organisationer.

Våra HR-konsulter är professionella och affärsorienterade med strategisk höjd. Alla med mångårig erfarenhet av HR, starkt fokus på affären, ett pragmatiskt förhållningssätt och ett brinnande intresse för människor. Medarbetarna ger ledare på alla nivåer i organisationen ett professionellt och praktiskt stöd i såväl strategiarbetet som i vardagen.

Vi bakom Active HR

Mia –  den rutinerade entreprenören med stort hjärta som kan allt inom rekrytering. Driver bolag med skicklig hand. 

Louise – inspiratören med glimten i ögat. Har längre erfarenhet av HR-arbete än de flesta och kan svara på alla frågor inom sitt expertområde.

Karin – målinriktad och energisk person med spetskompetens inom employer branding och hur den nya generationen faktiskt fungerar. Bonusegenskap: operasångerska.

Vi på Active HR

mia2

Mia Wretborn-Hedberg

webb-fotograf-satub0015666-redigera-500x625

Karin Boström

webb-fotograf-satub0015508-500x625

Louise Fältskog

Från HR-bloggen

Attraktiv arbetsgivare

Det nya begreppet, Agil HR

Vi kan HR

Vilka HR-tjänster
behöver ni?